Блогът на Гонзо

За мен

Здравейте, казвам се Милен Петрински, роден съм в София през 1974 година. Завършил съм инженерна физика в СУ „Св. Климент Охридски“, а преди това пет години учих в СМГ. Работил съм като хамалин, строител, занимавал съм се с програмиране и системна администрация, но най-на сърцето ми е работата с HTML, CSS и JavaScript. Професионално се занимавам със създаване на уеб-сайтове от 2002 година, а първите ми опити в уеб-дизайна датират някъде от 1996 – 1997 година.

В момента работя на свободна практика, като се фокусирам върху фронт-енд и изграждането на сайтове с WordPress. Освен това се опитвам скромно да допринасям към развитието на WordPress, като от време на време помагам в превода на български, публикувам свои разширения (Minimal Share Buttons (GitHub)) и теми (Grid Magazine (GitHub), GonzoDaily не е обновявана от доста години) в директориите на wordpress.org, и се включвам като лектор в събития свързани с уеб и WordPress. Ето и връзки към самите презентации:

Ако имате нужда от професионална помощ, свързана с подобряване на производителността и достъпността на вашия сайт, нестандартни решения, базирани на WordPress, или просто от удобен за използване както от потребителите, така и от администраторите уебсайт, свържете се с мен на адрес gonzo@greatgonzo.net.