Блогът на Гонзо

За мен

Здравейте, казвам се Милен Петрински, роден съм в София през 1974 година. Завършил съм инженерна физика в СУ „Св. Климент Охридски“, а преди това пет години учих в СМГ. Работил съм като хамалин, строител, занимавал съм се с програмиране и системна администрация, но най-на сърцето ми е работата с HTML, CSS и JavaScript. Професионално се занимавам със създаване на уеб-сайтове от 2002 година, а първите ми опити в уеб-дизайна датират някъде от 1996 – 1997 година.

Имал съм разни хобита, играл съм хокей на лед, карал съм скейтборд (и бях добър), но с времето са ми омръзвали. Запазих обаче интереса към музиката и освен че не пропускам да си обогатявам колекцията от рок и блус албуми, посвирвам и на китара. Най-сериозната ми краста е ветроходството, от 1995 година не мога да я начеша. Не че съм плавал много де, то точно в това е проблема. Покрай ветроходството започнах първия си сайт, а по-късно с Пепи захванахме bg-sail.org, от където започнах да се занимавам и професионално с уеб.

В момента работя на свободна практика, като се фокусирам върху фронт-енд и изграждането на сайтове с WordPress. Ако имате нужда от професионална помощ, свързана с подобряване на производителността и достъпността на вашия сайт, нестандартни решения, базирани на WordPress, или просто от удобен за използване както от потребителите, така и от администраторите уебсайт, свържете се с мен на адрес gonzo@greatgonzo.net.