Блогът на Гонзо

Странен проблем във Firefox 3

Снощи коригирах темата на блога, опитах да оправя малки проблемчета, но вместо да изпиша вежди си извадих очите. Цялата работа е, че гледах какво се случва във Firefox 3. А като гледам в офиса на втора версия, нещата преди си бяха добре, а сега са зле. Но да видим картинките:

Така се вижда сайта във Firefox 3 Така се вижда сайта във Firefox 2

Цалата работа е в един padding, който махнах снощи, защото дясната колона падаше 1em надолу. А днес гледам, тя се лепнала горе. Отварям в трета версия – както трябва, в IE също е ОК, а там преди беше надолу. Значи кво, някой в Mozilla е копирал бъг на IE? Не ми се вярва, но изглежда странно. по някаква причина дясната колона, която плава вдясно не се качва по-високо от лявата, която плава вляво и се намира първа в кода. Някакви идеи?

Споделяне

Етикети: ,

3 коментара по “Странен проблем във Firefox 3

  1. Michel

    Все още не съм виждал новия FF 3.0. А и е бета, все пак… може да не се бърза твърде много :-)

  2. Гонзо

    Ползвам го на лаптопа, защото е сложен по подразбиране. Има и FF2 също, но същия проблем го има и в Konqeror, така че май не е само щото е бета. Имам идея да заобиколя проблема, но не съм имал време да я пробвам. Ако се получи, естествено ще пиша.

  3. Гонзо

    Мммда, разрешете да се гръмна! Оказа се, че проблема е в няколко прасни реда в шаблоните. Като ги махнах и всичко се оправи (още не съм качил файловете, ей сега…).

Comments are closed.